Landelijke Competitie in Tiel

Zaterdag 10 april was de laatste wedstrijd in de landelijke competitie in Tiel. TZC Vahalis, Olympia en ZV Zaltbommel deden mee.

Het was weer een drukte van jewelste met hele mooie resultaten voor ZV Zaltbommel zoals een NJK limiet voor David Koers op de 200 rugslag. Een clubrecord met de 4x 50 estafette met David Koers, Joshua Kuipers, Youri Kool en Mathijs van Eijk.  Ook een clubrecord met de 4 x 50 vrij estafette met Youri Kool , Dirk Vervoorn, Marco den Breejen en Vincent Stoit.

Er werden in totaal 27 persoonlijke records gezwommen waar onder een hele mooie van Tessa van Eijk op de 200 meter vrijeslag zwom ze 8 seconden van haar tijd af. Chantal van Doorn zwom er 5 seconden vanaf. Uitslagen ZV Zaltbommel.

De top 3 van diverse leeftijdscategorieën: 4x50m wissel estafette jongens jeugd 2 en later: 2e David Koers, Joshua Kuipers, Youri Kool, Mathijs van Eijk, club record. 100m wisselslag: 2 Ramon van Schalm, 3 Gerben den Breejen, 3 Kim van Krieken. 50m vlinderslag: 2 Isa Willemsen, 3 Amanda van Wezel, 1 Marco den Breejen. 200m vrijeslag: 1 Youri Kool. 100m wisselslag: 1 David Koers. 100m rugslag: 3 Martijn Schilder. 200m wisselslag: 2 Tim Peters, 3 Ivo Mijdam. 25m schoolslag: 2 Ramon van Schalm, 3 Gerben den Breejen. 100m vrijeslag: 2 Isa Willemsen, 1 Marco den Breejen. 50m schoolslag: 3 Stephanie van Wezel. 50m schoolslag: 2 Youri Kool. 200m rugslag: 1 David Koers Clubrecord. 50m vrijeslag: 1 Ivo Mijdam, 3 Tim Peters. 4x50m vrijeslag estafette: 2e Clubrecord Youri Kool, Dirk Vervoorn, Marco den Breejen, Vincent Stoit. 4x25m schoolslag estafette: 2e Ramon van Schalm, Anne ter Horst, Gerben den Breejen, Kim van Krieken. 8x50m vrijeslag estafette: 3e Youri Kool, Chantal van Doorn, David Koers, Stephanie van Wezel, Martijn Schilder, Tessa van Eijk, Ivo Mijdam, Krista van Soldt

Getagd met , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*