ZV Zaltbommel  is op 1 april 1964 opgericht en bestaat dus al meer dan 50 jaar!

We hebben 3 groepen zwemmers, waarbij het niveau wisselt van de jongste beginnertjes tot toppers die meedoen aan de Gelderse en Nederlandse kampioenschappen.

De trainingen vinden op maandag- woensdag- en vrijdagavond plaats in zwembad Akwamarijn in Zaltbommel.

Voor de senioren is er de trimploeg. Deze groep is er voor zwemmers, die van rustig baantjes zwemmen en gezelligheid houden, maar ook voor de zwemmers die na hun sportieve carrière nog steeds even lekker door willen zwemmen. De trimploeg zwemt 2x per week (maandag en woensdag).

Als je geïnteresseerd bent in de vereniging overweeg dan om lid te worden (of uw kind lid te maken). Check dan de pagina lid worden voor meer informatie of kom gewoon een keertje langs om te kijken tijdens de trainingen. We zijn ook altijd op zoek naar sponsors, vrijwilligers en ondersteunende leden.

8 gedachten over “Algemeen

• 14 mei 2022 om 08:17
    Permalink

Why is it I always really feel like you do?

• 17 mei 2022 om 03:12
    Permalink

Hey very cool site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally? I am glad to search out so many useful information here within the put up, we’d like develop extra strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .|

• 1 juni 2022 om 02:52
    Permalink

Everyone loves what you guys are usually up too. Such clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.|

• 1 juni 2022 om 15:03
    Permalink

Great article! This is the kind of information that should be shared around the net. Shame on the search engines for not positioning this put up upper! Come on over and discuss with my site . Thank you =)|

• 1 juni 2022 om 20:13
    Permalink

I like reading an article that will make people think. Also, many thanks for allowing for me to comment!|

• 20 juni 2022 om 13:37
    Permalink

I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

• 20 juni 2022 om 23:35

Тор: Любовь и гром http://clck.ru/rbT4C Тор Любовь и гром смотреть онлайн фильм