Zwem4daagse Home Edition

Scoor jouw Zwem4daagse medaille met de Zwem4daagse Home Edition  

De KNZB introduceert de Zwem4daagse Home Edition deze zomer! Omdat evenementen tijdens de lopende coronacrisis lastiger te organiseren zijn en het niet zo ongedwongen is als andere jaren, komen wij met een alternatief: De Zwem4daagse Home Edition.  

Wat houdt de Zwem4daagse Home Edition in? 

Het is hét zwemfeestje voor deze coronazomer! jij kiest deze maanden zelf 4 dagen uit waarop je gaat zwemmen. Dit kan recreatief zwemmen zijn, maar ook baantjes trekken (250, 500 of 1000m) zoals bij de oorspronkelijke Zwem4daagse. En zelfs een andere activiteit in het water, zoals discozwemmen of aqua-fit, behoort tot de mogelijkheden . Na die 4 zwemactiviteiten krijg je een échte Nationale Zwem4daagse medaille thuisgestuurd met persoonlijke brief van Zwem4daagse-ambassadeur Kira Toussaint (Olympisch zwemster).

Wanneer is de Zwem4daagse Home Edition?  

Dit mag je helemaal zelf bepalen. Kies 4 zwemdagen in de periode van 6 juli t/m 31 augustus 2020 uit en ga lekker zwemmen! Dit mogen dus 4 dagen achter elkaar zijn, maar je kunt het ook over de weken verdelen. 

Waar mag ik gaan zwemmen?  

De locatie waar jij wilt zwemmen, kies je helemaal zelf. Dit mag wat ons betreft zelfs bij je thuis in bijvoorbeeld het zwembadje in de tuin. Maar ook op de camping, in een recreatieplas of uiteraard in het zwembad bij jou in de buurt. 

Welke activiteiten mag ik in het water doen?  

Normaal zwem je bij de Zwem4daagse 250, 500 of 1000 meter per zwemdag. Bij deze Zwem4daagse Home Edition mag je zelf je zwemactiviteit kiezen. Dit kan bijvoorbeeld recreatief zwemmen of aqua-fit zijn. Of… iets anders dat jij leuk vindt om te doen in het water.   

Hoe doe ik mee?  

Je kan je aanmelden op www.zwem4daagse.nl/deelnemen

Hoe krijg ik die medaille?  

Na je laatste zwemdag ontvang je per post een échte KNZB-Zwem4daagse-medaille. Die kun je toevoegen aan je verzameling! Daarnaast ontvang je een persoonlijke bedankbrief van onze Zwem4daagse ambassadeur en Olympisch zwemster Kira Toussaint.

(de medaille wordt opgestuurd naderhand van de datum die je aangeeft op het aanmeldformulier) 

Wij wensen je alvast heel veel succes!  

Heb je een leuke foto van jouw Zwem4Daagse Home Edition en wil je die delen? Stuur het op naar Zwem4daagse@knzb.nl