Onze nieuwe vertrouwenspersoon

ZV Zaltbommel heeft een vertrouwenspersoon, hieronder stelt zij zich aan jullie voor:

Mijn naam is Birgit Koning. Ik ben gevraagd om vertrouwenscontactpersoon te worden voor zwemvereniging Zaltbommel. Ik hoefde daar niet over na te denken omdat dit in het verlengde van mijn werk ligt. Ik ben werkzaam als POH-GGZ bij een huisarts in Zaltbommel. Daarnaast werk ik bij het sociale wijkteam van de gemeente Zaltbommel. Binnen dit wijkteam vervul ik de rol als psychiatrisch verpleegkundige. Alles wat ik hoor en wat mensen met mij delen is in vertrouwen. Ik dien me in deze functie te houden aan beroepsgeheim en zal dit naar de vereniging doortrekken.
Ik ben woonachtig in Zaltbommel met mijn man Pieter Willemsen en wij hebben drie dochters. Onze dochter Isa Willemsen is al jaren trouw lid van de vereniging.
Ik ben het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag.
U kunt mij bereiken via: vertrouwenspersoon@zv-zaltbommel.nl