Open Gelders Kampioenschap watertrappelen

Zwemclub Zaltbommel houdt zondag 11 september het Open Gelderse Kampioenschap watertrappelen in zwembad Akwamarijn. Wethouder Han Looijen doet mee.

Iedere basisschoolleerling met diploma A en B kan kampioen worden. Naast de kampioenschappen is er een watercircuit met waterspelletjes.

De zwemclub organiseert het kampioenschap om iedereen kennis te laten maken met de zwemsport. Naast wedstrijdzwemmen is zwemvaardigheid een belangrijk onderdeel. Door regelmatig te trainen na het behalen van diploma’s blijft de zwemvaardigheid op peil.

Nieuwe leden kunnen een gratis training volgen.

Aanmelden voor het kampioenschap watertrappelen kan via: activiteiten@zv-zaltbommel.nl De eigen bijdrage is 1 euro.