04-11-15 Appel-/Perenactie!

Beste ZV Zaltbommelaars,

Met de decembermaand in het vooruitzicht verkoopt de activiteitencommissie voor onze zwemmers appels en peren. Twee kilo kost maar 3 euro en we hebben de keuze uit Elstar appels, goudrenetten (moesappels), Conference peren en Gieser Wildeman stoofperen. Je kunt alles per 2 kilo bestellen en van iedere 2 kilo gaat 1,75 euro naar de vereniging en komt dus direct ten goede aan onze zwemmers.

Steun de vereniging en doe allemaal mee!!!

We zullen aan de bestellers ook recepten voor moesappels en stoofperen opsturen, zodat iedereen ermee aan de slag kan als je nog geen recept hebt! Wie kunnen we blij maken met appels en/of peren? Alles komt vers uit de boomgaarden! Met dank aan Famile van Kessel! (ZV Kerkdriel).

We horen het graag vóór woensdag 11 november, meld je even bij Deborah Sonneveld of Claudia in ’t Veld, of via email naar aczaltbommel@hotmail.com .

Woensdag 4 november as. is het weer de eerste woensdag van de maand en dus mogen ouders etc. weer kijken bij het bad. Op deze woensdag zal er een intekenlijst liggen voor de Fruitactie. Levering zal plaatsvinden op maandag 16 november in zwembad Aquamarijn.

Herfstgroeten van de Actviteitencommissie

Bij de bestelling graag vermelden:

* Naam

* Soort appels/peren en aantal plastic zakken van 2 kg Bij levering graag contant afrekenen!