mei 2015 Gelderse kampioenschappen in Nijmegen

Uitstekende prestaties voor ZV Zaltbommel tijdens Gelderse Kampioenschappen Zwemmen.
Zaltbommel – Verdeeld over twee weekenden werden in het 50 meter bad te Nijmegen de Gelderse Kampioenschappen gezwommen. ZV Zaltbommel was met 6 deelnemers goed vertegenwoordigd. Naast vele PR’s werden er 8 podiumplaatsen behaald en zijn een record aantal van 3 zwemmers zeker van deelname aan de Nationale Kampioenschappen in het Pieter van den Hoogenband zwembad te Eindhoven. Met 19 top 10 noteringen werd ZV Zaltbommel door de zwemmers Ward en Bregje in ’t Veld, Isa Willemsen, Yannick Gruintjes, Maryse de Vogel en Willem Frowein, als zwemregio, op de kaart gezet. Ward in ’t Veld en Isa Willemsen grepen in het sterke deelnemersveld meerdere keren net naast het eremetaal. Bregje in ’t Veld en Willem Frowein behaalden podiumplaatsen. Bregje werd heel knap 3de op één van de zwaarste zwemnummers, de 200 vlinderslag. Een slag die souplesse, techniek, kracht, uithoudingsvermogen en bovenal wilskracht vereist. Willem Frowein haalde op dit nummer een gouden medaille met 2.27.00 en liet daarmee nummer 2 op 6 seconden achterstand. Ook werd hij met een verschil van 2 seconden, 1e op de 100 meter vlinderslag. Willem dingt hiermee mee naar een podiumplaats op de Nederlandse kampioenschappen. Verder won Willem goud op de 100 vrij, zilver op de 200 rug en 200 vrij, brons op de 100 rug en 400 vrij.

DSC01745

3 gedachten over “mei 2015 Gelderse kampioenschappen in Nijmegen

  • 14 mei 2022 om 20:42
    Permalink

    Why is it I always really feel like you do?

  • 16 mei 2022 om 21:25
    Permalink

    Hi there it’s me, I am also visiting this website on a regular basis, this site is really good and the viewers are genuinely sharing nice thoughts.|

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *