23 november 2013 Clubmeet 2013 Nijmegen

Provinciale Clubmeet
Zaterdag 23 november deed de miniorenploeg van ZV Zaltbommel mee aan de Gelderse Minioren Clubmeet 2013 in het nieuwe Erica Terpstrabad in Nijmegen. Voor veel van deze jonge zwemmers was het de eerste keer een wedstrijd met elektronische tijdwaarneming en de eerste keer dat ze in een 8 banen bad mochten zwemmen! Er deden 18 teams mee, ZV Zaltbommel eindigde op een mooie 11e plaats. De ploeg: Thomas den Breejen, Jelle in ’t Veld, Ward in ’t Veld, Carola den Breejen, Michelle Koerts, Yannick Gruintjes, Guido van Schalm, Robert den Breejen, Remco van Krieken, Isa Kaasjager, Demi Petsas, Roos van Deijzen en Miranda de Wit (niet op de foto).