Fiets 3-daagse 11, 12 en 13 juni

Fiets mee en spek de vereniging!

Op 11, 12 en 13 juni vindt de Rabobank Fiets 3-daagse weer plaats. Fiets gratis mee en spek de verenigingskas! Samen met fietsverenigingen de Roode Leeuw uit Ammerzoden, de Trillende Spaken uit Kerkdriel en Salt-Boemel uit Zaltbommel organiseren we de Rabobank Fiets 3-daagse. Een gezellig en sportief evenement voor jong en oud. Deelnamekosten zijn normaal € 3,00, maar als u voor een vereniging meefietst is het gratis! (bron: Rabobank.nl)

Als zwemvereniging hebben wij ons aangemeld bij de Rabobank. Als je mee wilt fietsen, meld je dan bij ons aan voor vrijdag 15 mei a.s. Er komt een intekenlijst te liggen op het zwembad. Kom je niet op het zwembad, dan kan je ook via aczaltbommel@hotmail.com opgeven.

Het liefst fietsen we met iedereen elke dag, maar het is ook mogelijk om één of twee dagen te fietsen. Geef dit aan ons door, zodat we elk startbewijs volledig kunnen benutten.

Je fietst natuurlijk niet voor niets:

Een deelnemende vereniging wordt voor elk fietsend lid gesponsord. Voor alle verenigingen die een band hebben met Rabobank Bommelerwaard hebben we een speciale actie: als u met minimaal 5 leden van uw vereniging 3 dagen meefietst, ontvangt u € 75,- voor uw vereniging. Fietst u met méér dan 5 leden dan ontvangt u per deelnemer € 5,- extra. U kunt tot maximaal € 250,- voor uw vereniging bij elkaar fietsen. De deelnemers hoeven niet 3 dagen dezelfde mensen te zijn. (bron: Rabobank.nl)

Elke dag kan je tussen 18:00 en 19:00 uur vertrekken bij een van de startpunten in Zaltbommel, Ammerzoden of Kerkdriel. Wij als zwemvereniging gaan elke dag om 18:30 uur vertrekken vanuit Zaltbommel. Als er genoeg animo is, fietsen we elke dag als groep. Dus geef dit aan op het antwoordstrook of via de mail.

Wil je met ons mee fietsen als groep, zorg dat je dan om 18:15 uur bij het startpunt (op de markt) bent.

Ken je familieleden of vrienden die ook gaan fietsen, vraag dan of ze voor de zwemvereniging willen fietsen!

Groetjes,

(De activiteitencommissie)