11 februari 2012 Gelderse B deel 4

30 persoonlijke records voor ZV Zaltbommel! Afgelopen weekend was het tijd voor de Gelderse B-competitie deel 4 inTiel. Met nog een aantal andere clubs werd hier in competitieverband gestreden. Eind maart wordt de laatste wedstrijd gezwommen in deze competitie. De zwemverenigingen die dan op de 1e en 2e plaats eindigen promoveren naar de Gelderse A competitie. De volgende zwemmers zwommen 1 of meerdere persoonlijke records: Jelle en Ward in ’t Veld, Ramon en Guido van Schalm, Loïs Kaasjager, Gerben en Marco den Breejen, Isa Willemsen, Chantal van Doorn, Thomas Koers, Willem Frowein, Laura en Julia van Hemert, Damian van Hemert, Kim van Krieken, Mathijs van Eijk.