10 december 2011 Speedo deel 2 Culemborg

2x een clubrecord bij ZV Zaltbommel en heel veel persoonlijke records. Afgelopen zaterdag was het tijd voor de Speedo wedstrijd deel2 inCulemborg. Kim van Krieken zwom met de 200m vrijeslag een clubrecord en Bregje in ’t Veld zwom met de 200m vlinderslag een clubrecord. De volgens zwemmers zwommen een persoonlijk record: 100m schoolslag: Ward in ’t Veld, Yannick Gruintjes, Gerben den Breejen. 100m rugslag: Loïs Kaasjager, Sophie Koerts, Rian van Tuijl. 200m rugslag: Marco den Breejen. 50m vrijeslag: Miranda de Wit, Guido van Schalm, Thomas den Breejen, Robert den Breejen, Michael Petsas. 100m vrijeslag: Loïs Kaasjager. 25m vlinderslag: Miranda de Wit, Michelle Koerts, Isa Kaasjager, Jelle in ’t Veld, Guido van Schalm, Robert den Breejen, Thomas den Breejen. 50m vlinderslag: Ward in ’t Veld, Yannick Gruintjes, Jarno Gruintjes. 100m vlinderslag: Willem Frowein, Tim van Tuijl, Ramon van Schalm. 200m vlinderslag: Isa Willemsen, Marco den Breejen.