8 oktober 2011 Speedo deel 1, Culemborg

Afgelopen zaterdag was de 1e wedstrijd voor ZV Zaltbommel in de Speedo competitie in Culemborg. Veel zwemmers hadden een zwaar programma omdat ze voor het eerst langere afstanden moesten zwemmen. Toch gingen velen met een goed resultaat naar huis. Alle zwemmers verdienden met hun prestaties een oorkonde. Hier volgt de top 3 van ZV Zaltbommel: 50m rugslag: 2 Ruben de Vogel, 2 Michelle Koerts. 100m rugslag: 2 Ward in ’t Veld, 3, Yannick Gruintjes, 2 Kim van Krieken, 3 Gerben den Breejen. 100m vrije slag: 2 Ward in ’t Veld, 3 Yannick Gruintjes, 2 Kim van Krieken. 200m vrije slag: 3 Marco den Breejen, 1 Isa Willemsen. 50m schoolslag: 1 Ruben de Vogel, 3 Michelle Koerts. 100m schoolslag: 1 Maryse de Vogel. 200m schoolslag: 2 Marco den Breejen, 2 Isa Willemsen. 50m vlinderslag: 1 Maryse de Vogel, 2 Loïs Kaasjager.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *