1 oktober 2011 EON Tiel

ZV Zaltbommel presteert erg goed tijdens de E.ON nationale zwemcompetitie deel 1 in Tiel. Met name veel van de jongste zwemmertjes zwommen een persoonlijk record. Hier volgen de namen van diegene die zich 3 of meer seconden verbeterden. 3 seconden: Gerben den Breejen, Tim van Tuijl, Dirk Vervoorn, Laura van Hemert. 4 seconden: Thomas den Breejen, Sophie Koerts, Cosmin Daravoina. 5 seconden: Jarno Gruintjes, Sven van Brakel. 6 seconden: Laura van Hemert, Bregje in ’t Veld, Chantal van Doorn. 7 seconden: Ward in ’t Veld. 8 seconden: Damian van Hemert, Sven van Brakel. 9 seconden: Marco den Breejen. Rian van Tuijl presteerde het zelfs om ruim 11 seconden van haar tijd af te zwemmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *