Welkom!

Welkom op de website van zwemvereniging ZV Zaltbommel!

ZV Zaltbommel is een vereniging waarin wedstrijdzwemmen centraal staat. We hebben 3 groepen zwemmers, waarbij het niveau wisselt van de jongste beginnertjes tot toppers die meedoen aan de Gelderse en Nederlandse kampioenschappen. Deze groepen trainen allen 3x per week (op maandag-, woensdag- en vrijdagavond). In de trainingen worden serieus trainen met accenten op techniek, uithoudingsvermogen en kracht, gecombineerd met plezier, gezelligheid en ontspanning.

Verder hebben we een trimploeg, waarbij voornamelijk de senioren leden worden bediend. De trimploeg zwemt 2x per week (maandag en woensdag). De trimploeg staat vooral in het teken van rustig baantjes trekken, gezond bewegen en veel gezelligheid.

De trainingen vinden plaats in zwembad Akwamarijn in Zaltbommel.  Dit is een 20 meter bad. Vanwege de korte lengte kunnen er geen officiële wedstrijden worden gezwommen, wat we dan ook altijd elders doen.

Als je geïnteresseerd bent in de vereniging overweeg dan om lid te worden (of uw kind lid te maken). Check dan de pagina lid worden voor meer informatie of kom gewoon een keertje langs om te kijken tijdens de trainingen. We zijn ook altijd op zoek naar sponsors (link), vrijwilligers (link) en ondersteunende leden (link).