26 maart 2011 Clubkampioenschappen ZV Zaltbommel in Tiel

Afgelopen zaterdag werd deel 2 van de Clubkampioenschappen ZV Zaltbommel gezwommen in Tiel. De recreanten zwommen eerder dit seizoen 3 afstanden. De wedstrijdzwemmers hebben verdeeld over 2 wedstrijden 5 afstanden gezwommen. Later dit seizoen zal tijdens de clubavond de uitslagen bekend worden gemaakt. Hier volgen de namen van de wedstrijdzwemmers die afgelopen zaterdag een persoonlijk record zwommen. 25m vlinderslag en 50m vrijeslag: Henk ter Horst. 100m vrijeslag: Yentl Baijense, Gerben den Breejen, Jarno Gruintjes, Bregje in ’t Veld, Julia van Bergen, Ramon van Schalm, Rik Hoogendoorn, Tim van Tuijl, Cosmin Daravoina, Lieke van Deursen, Annemiek van Zanten, Roxanne Vogelzang, Laura van Hemert, Bert Kreling. 100m rugslag: Kim van Krieken, Gerben den Breejen, Jarno Gruintjes, Tim van Tuijl, Ramon van Schalm, Cosmin Daravoina, Laura van Hemert, Roxanne Vogelzang, Annemiek van Zanten, Thomas Koers. 100m wisselslag: Rik Hoogendoorn, Cosmin Daravoina, Sven van Brakel, Laura van Hemert, Mathijs van Eijk, Bert Kreling.