Geslaagd voor het EHBO-examen!!!

Deborah en ik zijn op 19 maart begonnen met het volgen van een EHBO-cursus in Waalwijk. De cursus bestond uit drie cursusdagen, gevolgd door een examen. Het examen was gisteravond. Deborah en ik waren, samen met 2 andere cursisten, de eerste vier die examen moesten doen. Daarna volgden er nog 3 groepen. Het was wel even spannend, want we wisten niet zo goed wat we van het examen moesten verwachten. Toen het eenmaal zover was, werd al snel duidelijk hoe het zou gaan. De slachtoffers stonden en lagen al voor ons klaar. We moesten allerlei handelingen verrichten, van het behandelen van een open botbreuk tot het reanimeren van een slachtoffer. Gelukkig ging het allemaal goed. Maar ondanks dat, bleef het de rest van de avond toch nog wel een beetje spannend. De uitslag zou namelijk pas bekend worden gemaakt als alle cursisten examen hadden gedaan. Dat werd voor ons dus lang wachten. Dat vonden we gelukkig niet zo erg, want we hadden het examen in ieder geval al achter de rug. En toen aan het einde van de avond de uitslag kwam, bleek het het wachten ook helemaal waard te zijn. Iedereen was namelijk geslaagd!!! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*