27 februari 2011 Gelderse B deel 5, Tiel

Gelderse B-competitie deel 5 te Tiel.

Afgelopen weekend was het tijd voor de Gelderse B-competitie deel 5 in Tiel. Met 15 andere clubs wordt er in competitieverband gestreden. De clubs die als 1e of 2e eindigen promoveren naar de Gelderse A. De clubs die op de 13e, 14e of 15e plaats eindigen degraderen naar de Gelderse C. De overige clubs blijven in de Gelderse B. ZV Zaltbommel verscheen met 23 zwemmers aan de start. Helaas waren er veel afzeggingen door ziekte. Ondanks dat hebben de zwemmers het uitstekend gedaan en dat werd beloond met maar liefst 62 pr’s. Voor ZV Zaltbommel zit deze competitie erop. Eind april worden de laatste (inhaal) wedstrijden gezwommen. Dan zal de ranglijst bekend worden. Uitslagen ZV Zaltbommel: 50m vlinderslag: 1 Loïs Kaasjager, 2 Ward in ’t Veld, 3 Sophie Koerts, 1 Bregje in ’t Veld*, 2 Isa Willemsen, 1 Tim Peters. 100m vlinderslag: 1 Youri Kool. 50m rugslag: 1 Youri Kool. 100m rugslag: 2 Lieke van Deursen*, 1 David Koers. 100m schoolslag: 2 Tim Peters. 50m vrijeslag: 1 Loïs Kaasjager*, 2 Ward in ’t Veld, 2 Lieke van Deursen, 2 David Koers. 200m wisselslag: 1 Tim Peters, 3 Johnny van Heel. 8x50m vrijeslag estafette: 3 Isa Willemsen, Marco den Breejen, Stephanie van Wezel, Youri Kool, Lieke van Deursen, David Koers, Krista van Soldt, Tim Peters. *= persoonlijk record.