26 februari 2011 Clubkampioenschappen deel 1, Tiel

26 februari jl werden de open Clubkampioenschappen ZV Zaltbommel, deel 1 gezwommen in Tiel. ZV Kerkdriel en ZV Vahalis waren ook van de partij. Er was een grote opkomst maar liefst ruim 60 zwemmers van ZV Zaltbommel. De trainers gaan uitrekenen wie de clubkampioenen zijn. De bekers en medailles worden uitgereikt op de jaarlijkse clubavond later dit seizoen. Uitslagen ZV Zaltbommel. De top 3 van diverse leeftijdscategorieën: 25m rugslag: 1e Ruben de Vogel*, 2e Sophie Maas 0.29.00*, 2e Loïs Kaasjager, 1e Niek Wijkhuisen*. 50m vlinderslag: 2e Kim van Krieken*, 3e Jarno Gruintjes*, 1e Isa Willemsen, 2e Bregje in ’t Veld*, 3e Willem Frowein. 100m vlinderslag: 1e Lieke van Deursen, 1e Ilona Oomen, 2e Marieke Vervoorn, 3e Stephanie van Wezel, 1e Jeroen van den Berg, 1e Youri Kool*, 2e Adriaan Overheul, 2e Mathijs van Eijk*, 3e Bert Kreling, 1e Marco den Breejen*, 2e Thomas Koers. 25m schoolslag: 1e Ruben de Vogel, 1e Miranda de Wit*, 2e Sophie Maas, 1e Loïs Kaasjager*, 3e Niek Wijkhuisen*. 50m schoolslag: 2e Freek Verheul*. 100m schoolslag: 3e Sophie Koerts, 3e Yentl Baijense, 1e Isa Willemsen, 3e Bregje in ’t Veld, 3e Rik Hoogendoorn, 2e Deborah Sonneveld, 1e Lieke van Deursen, 1e Marieke Vervoorn, 2e Ilona Oomen, 1e Jeroen van den Berg, 2e Adriaan Overheul, 3e Youri Kool, 2e Bert Kreling, 3e Mathijs van Eijk, 1e Marco den Breejen*, 3e Thomas Koers*. 25m vrijeslag: 2e Ruben de Vogel, 1e Miranda de Wit*, 2e Sophie Maas*, 3e Isa Kaasjager*, 2e Loïs Kaasjager*, 3e Niek Wijkhuisen.