29 januari 2011 NJK Terneuzen

Afgelopen weekend gingen 3 zwemmers naar de NEDERLANDSE JEUGD KAMPIOENSCHAPPEN in Terneuzen. David, Youri en Isa hebben zich eerder dit seizoen weten te plaatsen voor deze NJK.

In totaal gingen ze voor 11 starts naar Terneuzen. Voor Youri en Isa was dit de eerste keer dat ze naar een NJK mochten. De zenuwen waren flink aanwezig en dat betekend ook werk voor de coach (met dank aan Arie). David moest 100m en 200m rugslag en de 100m vrijeslag. Hij zwom net niet snel genoeg om in de prijzen te zwemmen en eindigde op een mooie 7e plaats met de 200m rugslag. Youri moest 4 afstanden. Met de 50m vrijeslag en de 100m vrijeslag zwom hij 2x een persoonlijk record. Met de 200m vrijeslag en de 200m wisselslag zat hij er iets boven. Isa moest ook 4 afstanden de 100m en de 200m rugslag en de 200m wisselslag en de 100m vrijeslag. De laatste 2 afstanden waren goed voor een persoonlijk record. Voor deze kanjers we mogen wel spreken van een geslaagd en leerzaam weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*