16 januari 2011 EON Geldermalsen

De EON nationale competitie is vorig weekend gehouden in Geldermalsen. De zwemverenigingen Olympia en Vahalis waren ook van de partij. ZV Zaltbommel verscheen met ongeveer 39 zwemmers aan de start. Er is erg goed gezwommen. Van de jongste zwemmers die 25 m vlinderslag moesten zwemmen is niemand gediskwalificeerd. Sophie Koerts zwom liefst 7 seconden van haar tijd af. Er werden maarliefst 27 pr’s gezwommen dus we. Uitslagen top 3 ZV Zaltbommel: 25m vlinderslag: 2e Anne ter Horst*, 3e Loïs Kaasjager*, 3e Ward in ’t Veld. 50m vlinderslag: 2e Marco den Breejen*. 50m schoolslag: 1e Rik Hoogendoorn*, 200m schoolslag: 2e Deborah Sonneveld, 1e Tim Peters*, 2e Jeroen van den Berg. 50m rugslag: 3e Gerben den Breejen*, 2e Anne ter Horst*, 3e Sophie Koerts*. 100m rugslag: 1e Youri Kool, 2e Kim van Krieken, 3e Bregje in ’t Veld*, 3e Willem Frowein*. 200m rugslag: 3e Lieke van Deursen, 1e David Koers. 50m vrijeslag: 3e Lieke van Deursen, 1e David Koers, 1e Marco den Breejen*. 100m vrijeslag: 1e Melissa van der Sluijs, 1e Tim Peters. 200m wisselslag: 2e Youri Kool. 4x25m schoolslag estafette 3e: Anne ter Horst, Ramon van Schalm, Kim van Krieken, Gerben den Breejen. 4x50m wisselslag estafette 3e: Chantal van Doorn, Tessa van Eijk, Isa Willemsen, Stephanie van Wezel. 4x100m wisselslag estafette 1e: David Koers, Tim Peters, Jeroen van den Berg, Marcel Klootwijk. 4x100m vrijeslag estafette 3e: Lieke van Deursen, Stephanie van Wezel, Isa Willemsen, Chantal van Doorn. *= persoonlijk record.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*