15 januari 2011 Techniek Wedstrijd Zaltbommel

De 1e Techniekwedstrijd was een groot succes!

Zaterdag 15 januari jl werd in Zaltbommel voor het eerst een techniekwedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijd was voor zwemmers t/m 12 jaar. Het doel van de wedstrijd was om het technisch goed zwemmen te stimuleren. Alle zwemmers zwommen 60m rugslag, schoolslag en borstcrawl. De tijd werd geklokt en Kees van der Sluis (de hoofdtrainer) gaf samen met de assistent-trainers Deborah en Erica elke zwemmer een aantal punten voor de techniek. De snelheid telde wel mee maar de techniek telde het zwaarst in deze wedstrijd. Voor iedereen was er een medaille. Het was een hele gezellige middag in het thuis zwembad van ZV Zaltbommel. De algemeen techniek kampioenen (alleen techniek punten) zijn Kim van Krieken en Rik Hoogendoorn (zie foto). De top 3: 12 jarigen: 1e Marco den Breejen, 2e Laura van Hemert, 3e Dirk Vervoorn. 11 jarigen: 1e Isa Willemsen, 2e Rik Hoogendoorn, 3e Jochem van Steenis. 10 jarigen: 1e Bregje in ’t Veld, 2e Tim van Tuijl, 3e Ramon van Schalm. 9 jarigen: 1e Kim van Krieken, 2e Yentl Baijense, 3e  Gerben den Breejen. 8 jarigen: 1e Loïs Kaasjager, 2e Sophie Koerts, 3e Yannick Gruintjes. 7 jarigen: 1e Ruben de Vogel, 2e Miranda de Wit, 3e Guido van Schalm. 6 jarigen: 1e Jelle in ’t Veld, 2e Isa Kaasjager, 3e Carola den Breejen.