GESLAAGD!!!

Het is zover: Deborah en ik zijn allebei geslaagd voor de cursus ‘assistent trainer wedstrijdzwemmen niveau 2’!!  :D Het heeft wat tijd en inspanning gekost, maar dat was het allemaal waard. We mogen ons nu namelijk wel officieel ‘assistent trainer’ noemen en dat voelt toch wel goed. Onze drie Proeven van Bekwaamheid, de opdrachten waar het uiteindelijk om ging, zijn erg positief beoordeeld. Daarmee hebben we laten zien dat we training kunnen geven, bij wedstrijden kunnen begeleiden en kunnen assisteren bij activiteiten. Onze leercoaches raden ons zelfs aan de opleiding tot trainer wedstrijdzwemmen niveau 3 te gaan doen. Nou, wie weet…. In ieder geval erg leuk om te horen. Nu moet ik alleen nog even op mijn diploma wachten (Deborah heeft hem al) en dan is het helemaal compleet.
Het nieuwe zwemseizoen begint nu al goed….  ;) Tot over drie weken!