Waalkant deel 2, 5 juni 2010 in Tiel

Uitslagen Waalkant deel 2, 5 juni 2010 in Tiel

Zaterdag 5 juni 2010 was de tweede Waalkant zwemwedstrijd in Tiel. Uitslagen ZV Zaltbommel: Sophie Koerts, Sanne Willemse, Niek Wijkhuisen en Damian van Hemert zijn de kampioenen. Zij hebben in een jaar tijd de meeste vooruitgang geboekt op de schoolslag en vlinderslag zij mochten de bekers in ontvangst nemen. Medailles waren voor de top 3 van diverse leeftijdscategorieën:

25m Schoolslag:1e plaatsen: Féline Blom, Sophie Koerts. 2e plaatsen: Yentl Baijense, Maryse de Vogel, Yannick Gruintjes. 3e plaatsen: Anne ter Horst, Gerben den Breejen, Ruben de Vogel, Loïs Kaasjager. 50m Schoolslag: 1e plaatsen: Laura van Hemert, Cosmin Daravoina. 2e plaatsen: Emma van Veen, Annemiek van Zanten, Freek Verheul. 3e plaatsen: Sharon Blom, Nienke Boderie. 100m Schoolslag: 1e plaatsen: Adriaan Overheul, Lieke van Deursen, Bert Kreling, Tessa van Eijk, Marco den Breejen, Bregje in ’t Veld. 2e plaatsen: Mathijs van Eijk, Marcel Klootwijk, Ilona Oomen, Rik Hoogendoorn, Jessica Pellegrom, Tinia van Wijk, Kim van Krieken. 3e plaats: Ramon van Schalm. 25m Vlinderslag: 1e plaatsen: Annne ter Horst, Sven van Brakel, Maryse de Vogel, Yannick Gruintjes. 2e plaatsen: Gerben den Breejen, Cosmin Daravoina, Loïs Kaasjager. 3e plaatsen: Féline Blom, Yentl Baijense, Freek Verheul. 50m Vlinderslag: 1e plaats: Bregje in ’t Veld. 2e plaatsen:Tim van Tuijl, Julia van Hemert. 3e plaatsen: Nienke Boderie, Ramon van Schalm. 100m Vlinderslag: 1 plaatsen: Marcel Klootwijk, Lieke van Deursen, Mathijs van Eijk, Tessa van Eijk, Marco den Breejen. 2e plaatsen: Adriaan Overheul, Ilona Oomen, Jessica Pellegrom, Tinia van Wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*