Clubkampioenschappen Kerkdriel

Flinke medaille oogst voor ZV Zaltbommel.

Zaterdag 24 april 2010 was de tweede zwemwedstrijd clubkampioenschappen ZV Kerkdriel. Met 44 zwemmers ging ZV Zaltbommel van start. Ook ZV Olympia, de Meer en ZV Kerkdriel verschenen aan de start. Uitslagen ZV Zaltbommel. Medailles waren voor de top 3 van diverse leeftijdscategorieën:

25m rugslag:

1e Michelle Koerts. 1e Maryse de Vogel, 2e Sophie Koerts, 3e Loïs Kaasjager. 2e Ruben de Vogel.

1e Yannick Gruintjes, 2e Niek Wijkhuisen, 3e Ward in ’t Veld.

50m rugslag:

1e Anne ter Horst, 2e Sanne Willemse. 1e Féline Blom. 2e Yentl Baijense, 3e Gerben den Breejen.

1e Tim van Tuijl, 2e Damian van Hemert, 3e Ramon van Schalm.

1e Sven van Brakel, 2e Cosmin Daravoina, 3e Freek Verheul. 100m rugslag: 3e Lieke van Deursen.

25m vrije slag:

1e Michelle Koerts. 1e Maryse de Vogel, 2e Sophie Koerts,  3e Loïs Kaasjager. 3e Ruben de Vogel. 1e Ward in ’t Veld, 2e Yannick Gruintjes.

100m vrije slag: 2e Kim van Krieken. 3e Tinia van Wijk. 3e Lieke van Deursen.

25m vlinderslag:

1e Anne ter Horst. 1e Yentl Baijense, 3e Gerben den Breejen. 1e Tim van Tuijl, 3e Ramon van Schalm. 1e Sven van Brakel, 2e Freek Verheul.

50m vlinderslag:

1e Dirk Vervoorn. : 1e Tinia van Wijk.

100m vlinderslag:

3e Bregje in ’t Veld. 2e Kim van Krieken. 1e Marco den Breejen. 2e Youri Kool.