Afscheid Hans

Beste allemaal,

Zoals reeds eerder aangekondigd, heb ik op 15 april 2010 tijdens de Algemene Ledenvergadering mijn functie als penningmeester van de zwemvereniging neergelegd. Iedereen heeft kunnen lezen wat de reden is geweest van mijn besluit. Daarnaast is het volgens mij een goede zaak, dat een penningmeester ook weer niet te lang in die functie aanblijft om niet ál te vertrouwd te worden c.q. geraken met de financiën van de vereniging.

Ik heb dit werk en vele andere belangrijke zaken al die jaren naar eer en geweten gedaan en allemaal in het belang van de vereniging. We hebben vele dieptepunten gekend in de afgelopen jaren, maar die zijn telkens weer overwonnen. Van bestuurscrisis tot trainerscrisis, echt best te veel om op te noemen. Maar de vereniging leeft nog steeds, is gezond en zit boordevol met ambities.

Het bestuur heeft weer vers bloed in de gelederen, een enthousiaste vervanger voor mijn persoontje (penningmeester) en aan vrijwilligers geen gebrek getuige het aantal (9) aanmeldingen voor de “klokcursus”.

Daarnaast de belangrijkste schakel in het geheel, te weten een super gemotiveerde trainer !! Dat is echt héél veel waard !! En zeker niet te vergeten onze hulptrainsters Deborah en Erica.  Prima werk dames !!

Ik hoop dat de toekomst van de vereniging een vervolg gaat krijgen in een splinternieuw zwembad waar wij, de zwemvereniging, en zeker de gemeenschap van Zaltbommel en omstreken recht op hebben.

Ondanks mijn beperkte kennis van het hele financiële gebeuren, is het met hulp van diverse belangrijke personen toch gelukt !!

Maar ook ík ben, was, maar een vrijwilliger !!

Rest mij om iedereen te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en wens mijn opvolger ( Bas Koers ) veel succes met het behartigen van

een belangrijke, maar ook de minst geliefde, functie binnen het bestuur van de vereniging.

Ik wens jullie allen een gezonde en uiterst sportieve toekomst toe en hoop dat de vereniging nog tot in lengte van dagen mag blijven bestaan om het maatschappelijke en het sportieve doel te blijven dienen.

Tot ziens in “ons“ nieuwe zwembad !!

Bedankt !!

Hans van Eijk